Arkisto aiheesta Pentu-uutiset 2010

Pentuja ei synnykään Somalle syyskuussa

(Päivitetty 11.9.2010) Kaksi vuotta sitten Kylkimyyryn S-pentueen synnyttänyt Soma on astutettiin 19.7.2010 Isäkokelas on Sepe, rekisterinimeltään Menninkäinen. Sepellä on ennestään yksi pentue Iki-Wanhan kennelissä. Tämä astutus oli Soman omistajan toive, ja pentueprojekti ajateltiin toteuttaa yhteistyönä. Valitettavasti selvisi, että pentuja ei kuitenkaan ole tulossa. Soman omistaja kuitenkin toivoo pentuja ensi vuonna, ehkä kokeillaan Sepen kanssa uudelleen [...]

Nooalla jo kaksi pentuetta

Kylkimyyryn Travis Bickle “Nooa” on nyt kahden pentueen isä. Ensimmäiset syntyivät Piiparipojan kenneliin, ja niistä on tietoja omassa pentublogissa. Toinen pentue syntyi 1.7. Reppulin kenneliin.

Unnan pennut lähteneet

Unnan ja Luntan reipas penturyhmä on nyt luovutettu uusiin koteihinsa. Neljä jäi pääkaupunkiseudulle, mutta pojista yksi meni Jyväskylään ja toinen Tampereelle. Pennut saivat innostuneet uudet omistajat. Toivotaan kaikille hyvää jatkoa ja railakasta eloa uusien perheenjäsenten kanssa!

Unnan pennut nimineen

Pennut ovat saaneet nimet, rekisteritodistuksia odotellaan postiin. Nimet löytyivät alkuaineista. Tyttöjen nimet ovat jalokaasujen ryhmästä, poikien nimet kuuluvat siirtymämetallien ryhmään. Valittiin vielä latinankieliset, kansainväliset versiot. Pojat:Kylkimyyryn Vanadium, Zirkonium ja Palladium Tytöt: Kylkimyyryn Argon, Krypton ja Xenon

Unnan pentue – kuvia kolmeviikkoisista

Tässä viimeisimmät kuvat maailmanvalloittajista. Pentulaatikkoon on lisätty sanomalehdillä vuorattu ja aidalla rajattu wc-alue. Myös väriltään harvinaisen vihreä “kahdeksas pentu” on päässyt yhteen kuvaan.