Arkisto aiheesta Pentu-uutiset 2008

Vilman ja Vaakun pennut ovat löytäneet omat kodit

Tänään tuli seitsemään viikkoa ikää täyteen. Kävimme eläinlääkärin tarkastuksessa ja mikrosirutuksessa. Reissu meni kivasti, pennut matkustivat lyhyen automatkan hiljaisina ja antoivat eläinlääkärin tutkia itsensä. Mikrosirun piikitys meni useimmilta helposti, pari pentua hieman inahti. Kaiken kaikkiaan rauhallista oli. Ensimmäinen pentu lähti myös tänään kohti uutta kotia, ja viikonlopun aikana lähtee pari lisää. Pentujen nimet julkistetaan tässä: [...]

Vilman pennut 10.11.2008

Sateisen kelin vuoksi kuvat ovat tällä kertaa sisältä. Kahdeksan pentua on mahdotonta saada samaan kuvaan, eikä näistä enää kuvia katsoessa voi olla ihan varma, kuka missäkin kuvassa esiintyy. Siksi kaikkia ei ole vielä kuvista nimetty. Pennut ovat kovasti vilkastuneet, eli vaikka ovatkin rauhallisin pentueemme, eivät kuitenkaan mitään flegmaattisia. Kovasti viihtyvät sylissä kaikki. Vilma on ottanut [...]

Vilman ja Vaakun pennut viisiviikkoisina pihalla

Tässä joitakin kuvia 1.11.2008 – Ulkoilua vasta harjoitellaan takapihalla, jonka tarjoamat mahdollisuudet ovat vielä vähän vieraita viisiviikkoisille. Oli myös tosi kylmä päivä.

Vilman pennut 4 viikkoa

Tässä kuvat neliviikkoisista. Porukka on hyvin rauhallista ja hiljaista. Ruokaa on alettu maistella, vaikka maitoa tulee vielä yllin kyllin. Asuntoon ja takapihan terassiin on vähän tutustuttu. Painileikitkin ovat vielä kovin kesyjä. Tässä vaiheessa tuntuu kovin rauhalliselta pentueelta.

Potretit 13 päivän iässä

Tässä kuvat melkein kahden viikon ikäisistä. Kaksi nartuista on selkeästi mustia merkein, loput ovat erilaisia riistanvärisiä.