Soman orvoiksi jääneet pennut kasvoivat varaemojen hoidossa neliviikkoisiksi, jolloin koko porukka koottiin yhteen Lapinlahdelle Aina Valpas -kenneliin. Varaemo Wiima otti uudetkin tulokkaat hyvin vastaan. Näin seitsikko sai olla yhdessä luovutukseen asti.

Koko pentue barffaamassa. Kuva J.Niskanen

Pennut saivat Outilta seuraavat nimet:

Urokset

Kylkimyyryn Kaukomieli Somanen
Kylkimyyryn Kontian Somanen
Kylkimyyryn Ohto Somanen

Nartut

Kylkimyyryn Auteretar Somanen
Kylkimyyryn Kuihkamo Somanen
Kylkimyyryn Kuuterneito Somanen
Kylkimyyryn Tapiattare Somanen

Alunperin päätteen piti olla “Somalainen”, mutta pituus olisi joidenkin kohdalla mennyt yli Kennelliiton rajan.

Kaukomielestä tuli Jalo, ja siitä tuli Outin koira. Kontian jäi Johannalle Aina Valppaaseen ja kutsumanimi Sulo jäi käyttöön. Lisäksi Kuuterneito on Johanna sijoituskoira “Lumo”, joka asuu veljensä Jalon kanssa Porvoossa. Kuihkamo eli Elli lähti Saksaan, ja muut asuvat eri puolilla Suomea.